petek, 5. april 2013

Želje

A veš, ko ti ob rojstnem dnevu vsi voščijo: ''Vse najboljše, pa naj se ti uresničijo vse želje ...'' Kaj pa, ko se to resnično začne dogajati? Padeš na rit, dobiš pekoče oči, skoraj izgubiš sposobnost treznega razmišljanja, se ti smeje od ušesa do ušesa? Vse naenkrat?
Meni, a to se dogaja meni?

Ja prav, pa naj se. Ne bom zanikala. Srečna sem. Obkrožajo me srčni, sončni ljudje.  Nekatere med njimi spoznavam v novi luči. Že prej so mi bili všeč in sem se v njihovi družbi dobro počutila, v novem okolju pa se še toliko bolj. Pridejo trenutki, ko se moram kar uščipniti, da dojamem, da je vse res.

Menjava službe je stresna. Ko ne veš točno, kaj pričakovati. Ko prideš med nove ljudi. Ko s seboj prineseš nekaj čustvene prtljage. Ko tudi oni ne vedo točno, kdo prihaja mednje. Jaz sem se ob prihodu odločila, da bom čustveno prtljago pustila pred vrati ... na ulici ... naj jo pobere nekdo drug, to navsezadnje niso bili moji kovčki, s sabo sem jih nosila s prejšnjega vlaka. Kako vesela sem, da sem naredila tako.

Pozitivna energija privlači pozitivno energijo. To se mi spet potrjuje. Minil je mesec dni v Rayherju, res, kot bi mignil. Še vedno ne poznam vseh artiklov in vseh računalniških fint, ampak saj bo, so tudi stranke prijazne in potrpežljive.

Pa veste kaj? Nima smisla, da še naprej napletam in nakladam. Zaslužim si, da sem tukaj, kjer sem in noro se mi zdi, da tako mislijo tudi drugi. Očitno v meni vidijo nekaj, česar včasih še sama ne, ker danes sem skoraj padla na rit, ko so mi sodelavci zapeli ''Vse najboljše'' in mi izročili rojstnodnevno darilo.

TOLE!!!






Tako. In potem naj se človek prepričuje, da nečesa ne rabi.

A sem imela kaj solzne oči? Ja ITAK!

Zdaj pa moram temeljito prespati vse skupaj, najlepše pa je, da vem, ko se jutri zbudim, bo še vedno vse RES!




16 komentarjev:

Urškin Raj pravi ...

VSE do zadnje pičice si zaslužiš, ker si sama polna pozitivne energije in sončka! Vse naj!

Athena125 pravi ...

Ja super! Verjetno ne berejo tvojega bloga. ;-)

Ni mogel priti v boljše roke.

katarina pravi ...

Še tule vse najboljše! Sedaj pa novim ustvarjalnim izzivom naproti, pa med drugim tudi s tole zverino!

Helena pravi ...

Čeprav si si govorila, da tole ne potrebuješ, so ljudje okoli tebe vedeli, da je to nuuujnooo pri tvojem delu :) Super in čestitam!

Danica pravi ...

No pa je on prišel k tebi:) Zaman si se ga tako spretno otepala:)
Sicer ti pa tudi jaz želim vse najboljše. Lepo je prebrati takšno zgodbo, da je v resnici lahko človek srečen, če le sam tako hoče. Res si prava pozitivka. Naj se ta tvoja pozitivna energija čuti daleč naokoli.Lp

Klara pravi ...

"Naše življenje ne določamo po tem kar se nam zgodi, ampak po tem, kako se odzivamo na to, kar se nam dogaja, ne po tem, kar življenje prinaša s seboj, ampak z odnosom , ki ga prinesemo v življenje. Pozitiven odnos povzroči verižno reakcijo pozitivnih misli, dogodke in rezultate. To je katalizator, iskra, ki ustvarja izjemne rezultate."... čista resnica.
Vse najboljše !

Mojca pravi ...

oooooo joj tole je pa res presenečenje, ampak si ga sigurno zaslužiš! komaj čakam, da vidim kako lepe izdelke boš sestavila z njim. vse naj naj tudi z moje strsani. lp

Maja pravi ...

Čestitke! Kako lepo je brati take zapise, polne pozitivne energije in prav je, da se pozitivno povrne s pozitivnim. Uživaj v tem!

Sonja pravi ...

Prav gotovo ti je bil namenjen. Tako kot ti je namenjeno vse pozitivno, saj si taka tudi sama. Ostani še naprej tak sonček, vesela sem, da te poznam.

moi pravi ...

čestitke za rojstni dan in krasno darilo

Simona pravi ...

Darilo je prišlo v prave roke. In čestitke tudi z moje strani!

MaxiBlog pravi ...

Uau, kako se pa tale tvoj post krasno bere! Uživaj še naprej, si zaslužiš ;)

Suzy pravi ...

Čudovito darilo. Čeprav je njegova vrednost največja v čustvenem delu. Pokazali so ti,da te imajo radi. Še enkrat vsenajboljše :)

*Urška* pravi ...

Malce pozno,pa vendar vse najboljše in vse najlepše.Seveda pa čimveč ustvarjalnih trenutkov v družbi novega "prijateljčka".

Vladuška pravi ...

Najprej cestitke za novo sluzbo in vse najboljse. Tako, zdaj pa ga imas tudi ti in ga ne bos vec vrtela samo v sluzbi. Res krasno darilo in naj ti odlicno sluzi. In naj se ti zelje se naprej uresnicujejo :)

Ivi pravi ...

Naj ti še tukaj zaželim vso srečo v tvojem življenju in da sem zelo vesela, da so te v novi službi tako lepo sprejeli in obdarili z meni NAJLJUBŠO igračko, ki mi največ pomeni. Uživaj z njo. Lep pozdrav, Zvezda