petek, 4. september 2009

Malo mešano

Ja, ta objava bo res malo mešana. Nabral se je kupček stvari in ker mi ne znese sproti objavljati stvari, danes pa se mi ne da za vsako pisati svoje objave, je tako, kot pač je.

Ta teden uvajamo v vrtec oba otroka, pa še to ne na enem koncu, ampak v dveh enotah. Nika bo v vrtcu streljaj od hiše, Aljaža pa vozimo v enoto na Fužine. In dnevi so zelo pestri, še posebej, ker bo Aljaž rabil malce več časa, da se navadi na to, da bo v novem okolju brez mamice.

No, naj začnem. Prva je na vrsti poročna voščilnica, ki sta jo mladoporočencema predala moja starša. Khm, zase mi je ni uspelo narediti, sta pa dobila en velik šop balonov, napolnjenih z rižem in evri (slikce seveda nimam).



Nika je dobila svojo prvo kvačkano ogrlico, da je bila na poroki, kar se nakita tiče, usklajena z mami in nono :)


Vrtnica je bila klekljana po naročilu, ni prva in očitno tudi ne zadnja, ki sem jo naredila.



Križkane rokice in nogice pa so odšle k Manci in Maticu. Upam, da jima bodo v lep spomin na prve pomežike v ta svet.



Bom drugič bolj pridna in ne tako skopa z besedami. Ja, izbrat moram še fotko z mojo poročno garderobo, zaradi katere sem vstala v soboto ob štirih zjutraj, da sem imela kaj za obleč na ohceti ... kot da ne bi že par mesecev prej vedela, da bom šivala, neee, to je treba zadnje trenutke izkoristiti. Bilo je fajn.

Zdaj grem pa klekljat, novo naročilo čaka :)

7 komentarjev:

Maja pravi ...

Rokice in nogice ... TAKO simpatična ideja! Bodo zagotovo v lep trajen spomin.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Vse je lepo, a najbolj se mi dopadejo nogice in rokice :)

Špela pravi ...

Zdravo Neža!
Tako lepe stvari delaš in zame si res prava umetnica! Si že razmišljala, da bi organizirala in vodila kakšno ustvarjalno delavnico? Jaz se takoj vpiše? Nisem sicer talent, bi se pa rada kaj naučila: npr. voščilnice s štampiljkami so mi zelo všeč in seveda vse druge voščilnice, ki jih ustvariš.
Lepo se imej in rada pokukam na tvoj blog.
Špela (sošolka iz faksa - bibliot., mogoče se me pa spomniš :o)

Maja pravi ...

Joj, kako si bila pridna! Vrtnica je čudovita! Občudujem vse, ki znate klekljati!! Tudi rokice in nogice so čudovito darilo!

Tiara pravi ...

Tole pa je krasen spekter darilc. Vse si lepo naredila tele rokice in nogice smo mi pa še posebej luškane.

Suzy pravi ...

Lep nabor izdelkov. In čisto vsak v svoji tehn iki :) Mi je pa fuul všeč ona klekljana vrtnica. Tako elegantna!!! No, ostalo tudi, seveda.:)

Anonimni pravi ...

čudovite izdelke delaš!!!!
rada pokukam v tvoj blog
lp
iris