petek, 4. december 2009

Prej in potem

Tokrat je tukaj popolnoma neustvarjalna objava. No ja, saj v bistvu ustvarjam, samo malce drugače. Ustvarjam svojo novo podobo. In so mi spremembe že sedaj zelo všeč.

Tisti, ki me spremljate na FB-ju, itak že veste :) No, pa povem še tukaj, da sem se lotila 90-dnevne ločevalne diete in za mano je že debel mesec prehranjevanja po novem, bolj zdravem sistemu. In ta sistem mi je celo zelo všeč. Zaenkrat sem odločena, da bom s takšnim načinom prehranjevanja nadaljevala tudi po zaključeni dieti.

Seveda se najbolj veselim dnevov, ko si lahko privoščim čokolado, ampak so tudi ostali dnevi kar fajn. Večkrat si privoščim ribice, ki jih prej nisem tako pogosto jedla. Odkrila sem, da je bela kava s sojinim mlekom pravzaprav zelo dobra, ko se je enkrat navadiš, pa sojina musaka z bučkami in jajčevci, superca. In trenutno najbolj priljubljena solata iz brokolija, cvetače in brstičnega ohrovta z bučnim oljem in limonco :) No, nekateri se čudijo, kako mi je lahko všeč, ampak zaenkrat se je še nisem naveličala.

Dodatno vzpodbudo mi dajejo veseli komentarji prijateljev in domačih, pa tudi to, da so mi počasi moja oblačila prevelika, oziroma so mi nekatera spet prav :) Ko pa se zagledam na fotki z novo frizuro, si pa itak ne morem kaj, da se ne bi nasmehnila :)

Fotka s prejšnjo kilažo:



Fotka po enem mesecu z devetimi kilogrami manj:




Se že veselim prihodnjih mesecev.

16 komentarjev:

Lidija pravi ...

Superca, si, madonca sem te komaj spoznala, v enmu mesecu si šla tolk dol? Tole je pa fajn, no če človek nekaj hoče, mu to ponavadi uspe, le vztrajati je treba. Vse čestitke, bravo!!!!

Hali pravi ...

Brav...čestitke!Luštna sprememba!

Tiara pravi ...

Pohvale, pohvale in še enkrat pohvale. Jaz sem z dietami zaključila, saj sem na koncu vse nazaj dobila. Raje imam ogromno gibanja in malce manj sladkarij pa se tudi malo pozna. TI si pa zelo pridna in čestitke za tako uspešen mesec. Kar pogumno naprej.

Tanja pravi ...

Najprej ti čestitam za tvojo določitev. To je najtežji del. Sama sem ravnokar zaključila to dieto in na vagi je kar precej manj. Še bolj pomembo pa je čudovit občutek. Še vedno dopoldan jem samo eno vrsto sadja, se merkam kako kombiniram in da ne nosim v usta med obroki. Upam, da bo to postal moj način prehrane.

Goga pravi ...

Čestitam,najprej za vztrajnost,nato za preobrazbo in seveda tudi za uspeh,vztrajaj še naprej :))).

Marija - Marička pravi ...

Čestitam za vztrajnost! Držim pesti, da ti takšen sistem prehranjevanja pride v navado!

Marija - Marička pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Vladuška pravi ...

Vau, svaka čast. Držim palec gor in hkrati pesti še za naprej.

Marna pravi ...

waw ... razlika je očitna! Bravo za vztrajnost.
Krasna si!

Sonja pravi ...

Bravo, še tule :) Pridna si in sprememba je hudo opazna.
Se mi pa zdi, da je po 90 dneh treba spremenit prehrano, tega stila kombiniranja ni priporočljivo vpeljati kot stalnega. No, vsaj sodelavka, ki se jo je šla že nekajkrat, mi je to enkrat razlagala. :)
Kakorkoli.. želim ti, da ti gre lepo umirjeno še kaj dol in da tako tudi ostane.

Alenka pravi ...

Čestitke za tale podvig in voljo- izgledaš pa super!!!

namo pravi ...

Go, go Nenika,bravo:)

Mateja pravi ...

Vauu v enem mesecu 9 kilogramov...Čestitam!!

dunja pravi ...

Vauuuu, bravo, držim pesti, da ti uspe zdaj in še bolj potem, ko bo konec teh 90 dni :)))))

iris-irena pravi ...

super, krasna preobrazba in držim pesti za vnaprej!!!

Teja pravi ...

neža super izgledaš s tole novo podobo. le tako nadaljuj=)