petek, 09. julij 2010

Nežno roza

No, pa začnimo z objavami, ki bi lahko bile tukaj že pred odhodom na morje. Bolje pozno, kot nikoli, kajne?

Najprej vam predstavljam nakit v nežno roza barvi. Mica shift in moje prvo tazaresno brušenje in poliranje. Krpica za čiščenje sončnih očal je res krasna, po petnajstih letih je končno v uporabi :))) Na prvi fotki lahko vidite razliko med spoliranim in samo zbrušenim kosom. Skoraj ne bi rabila lakiranja. In prav ponosna sem nase, da sem odkrila 'toplo vodo'. Nohte imam kljub brušenju še vedno dolge, pa tudi prstne blazinice so nepoškodovane. Brusila sem namreč v rokavicah. Sem brihtna, a :))))))


Ko sem zvrtala luknjice in se poigrala s štampiljko, so nastali luštni uhančki.


Zraven sodi še ogrlica. Na soncu se krasno blešči, poliranje se je resnično izplačalo.Nastala je še ena ogrlica, bolj nežna od prvega kompletka. Podlaga in štampiljka res naredita svoje.In da ne pozabim. Hvala Klavdiji, da mi je bila s svojimi kosi nakita v navdih pri zgornjem kompletku. Če izvzamem zelen obesek, ki sem ga naredila maja, je to prvi komplet, ki sem ga naredila z mica shiftom in štampiljkami. No, prav gotovo ni zadnji ;)

11 komentarjev:

Sonja pravi ...

Lep kompletek, ima nekako več življenja v sebi kot druga ogrlica :) Pa čeprav je vse skupaj lepe barve. Super ti gre fimanje.

Helena pravi ...

Fimo je kot nalašč za tvoje roke, ker si naredila super lepe izdelke. Ja, štampiljka in poliranje sta res dodala piko na i, da je vse skupaj zasijalo v svoji lepoti.

Vladuška pravi ...

Krasen, nežen nakit.

Špela pravi ...

Tebi tole fimanje laufa 100 na uro. Izdelki so super, sama bi se odločila za prvi kompletek, ampak drugi nič ne zaostaja za njim :) Pri meni te nekaj čaka.

Teya pravi ...

Ves nakit je naravnost čudovit. Uhančki so pa res prelepi. Fimanje ti gre dobro od rok (:

Renata pravi ...

Ja, res ti gre odlično od rok. Nakit je zelo nežen, eleganten in preprosto lep.

dekca pravi ...

Zelo nežen nakit, pa še rokice so tudi ostale nežne, super:)

mojca - mka pravi ...

prekrasno... joj, kako lepo kompletek! roza sicer ni moja barva, a ob tejle kombinaciji in izvedbi nisem več čisto prepričana... :)

Lidija pravi ...

Kaj čem rečt, kot vedno superca so, zanimivi izdelki, si pa res pridna

hali pravi ...

Prelepa riza barva in krasni izdelki!

McCrafty pravi ...

Krasen nakit in strinjam se, da se brušenje splača.