sreda, 28. julij 2010

Pisana zapestnica


Zadnje dni se zdi, da se vse vrti okrog teh pisanih pastelnih barv. Med šivanjem mini torbic sem morala narediti malo premora, da sem skvačkala naročeno zapestnico in jo napeljala na spominsko žičko. Mi je šlo kar hitro od rok, saj me je za šivanje čakalo moje najljubše blago, ki ga vidite v ozadju. Ga sedaj s tako previdnostjo režem, da bo iz njega lahko nastalo še lepo število torbic, ki so dekletom očitno najbolj všeč. No, jaz nad tem niti nisem presenečena ... sem vesela, da imamo podoben okus.

Danes dopoldne sva bili z Niko pri zdravnici, izkazalo se je, da je pri starosti 4 leta in 7 mesecev res že čas za prve antibiotike. No, smo kar dolgo zdržali brez in tudi zdaj držim pesti, da se bo ta zoprn kašelj kmalu pozdravil. So se mi pa zaradi tega neljubega obiska v zdravstvenem domu podrli moji ustvarjalni plani za danes. Hitim klekljat.

Pa še malo zabavnega intermezza. Zvečer me čaka online turnir na osvajalec.si. Kvizi so ravno pravi zame :))) Se mi zdi, da bom šla spet enkrat jutri spat.

1 komentar:

Teja pravi ...

Lepa zapestnica, barve so čudovite. Komaj čakam, da vidim torbice; Niki pa želim, da čimprej ozdravi.