ponedeljek, 26. julij 2010

Punčkasta

Ja, še ena je nastala danes :))) Če bi bila ves dan sama doma, bi verjetno nastala še kakšna, pa bo treba počasi po Aljaža v vrtec, pa kosilo se tudi ne bo samo skuhalo.



Ta je v takšnih nežnih, pastelnih barvah, za dekleta, ki nočejo odrasti. Naslednjo moram narediti malo večjo, že vem, za kaj bo namenjena. Za moje kvačkane ogrlice v nastajanju, saj imam vedno kakšno s seboj v torbici, da naredim par centimetrov, ko imam čas.


Sonja, še enkrat hvala za to tako prijetno okužbo :)))
Za ostale, ki vas srbijo prsti pa link do navodil.

6 komentarjev:

Alenka pravi ...

Ja , ja za to bi tudi jaz rabila kakšno takšno, da ne vlačim to po posodicah.Bi bilo veliko lepše v taki lušni torbici.Pa res bi lahko bila mičkeno večja:):):)

Sonja pravi ...

hehe, pa te je res prijela tale okužba :) Si verjetno preblizu sedela zadnjič na kofetku :))))
Luštna pocukrana torbica je nastala.
Tudi moje perlice za kvačkarije se skrivajo v eni od narejenih torbic. Je pa večja od tele tvoje, da je notri prostor za kvačko in tavelik kvačkanec s perliami.
Za marsikaj se jih da uporabit.

Goga pravi ...

Ooooooooooh kakšna lepota,tudi meni bi prav prišla kakšna taka luštna , pocukrana..............

Sem si tud ogledala tisti blog in šla v omaro preverit, če je šivalni stroj še v njej in veš kaj še je tam, in če bosta s Sonjo še dolgo kazali take lepote se zna zgodit ...........

Maja pravi ...

Iiii, pa ti je res uspelo! Se vrnemo z mini dopusta in vidim, da si res okužena :) Čestitke, kar tako naprej, komaj čakam, da vidim, kakšne kombinacije bodo še vse nastale.

Vladuška pravi ...

Dobro si tole napisala, za dekleta, ki nočejo odrasti. Ampak je fajn takole ostati včasih ujet v času :) Super ti gre od rok tole šivanje in že čakam nadaljevanja.

Renata pravi ...

Tole šivanje te je pa pošteno okužilo :-) Luštna torbica je nastala!