petek, 21. januar 2011

Minika za Horjulske tačke

Na forumu mojpes.net potekajo valentinove licitacije, na katerih letos prvič sodelujem tudi jaz. Včeraj sem se spomnila, da moja ČB minika v resnici izpolnjuje pogoje za sodelovanje, saj jo krasi srčkast gumbek. Tako sem se zvečer registrirala, vendar sem morala potrpežljivo počakati, da je bila regitracija potrjena.


Ha ha ha, kako se že nalaga fotke na forum? K sreči sem se spomnila svojega gesla na mojem spletnem albumu, kjer nisem bila že ceeelooo večnost. Pojma nimam, kdaj sem naložila zadnjo fotko na Otoček. Glavno, da mi je uspelo in sedaj ima ČB minika svojo temo. Upam, da bo puncam všeč in bom na ta način prispevala nekaj evrov za Horjulsko zavetišče. Verjetno bom v prihodnjih dneh na licitacije dodala še kakšen srček.

Na pošto sem oddala še dva ČB kompletka, v to objavo pa po barvah sodi tudi voščilnica za Anin rojstni dan. Po zelo dolgem času spet ena voščilnica. Ker je Ana ljubiteljica črno-bele kombinacije, je bila izbira sestavnih delov zelo enostavna :)

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

Lepo je, da takole sodelujete in vsekakor je tvoj izdelek zelo dobrodošel. Te črno-bele kombinacije so mi že od prej všeč. In moram ti povedat, da sem pri Vili Darili tudi imela v roki tvoj izdelek in ga pobožala. Moram povedati, da je zelo lepo narejen, res dovršeno.

Sonja pravi ...

Super družba :) Pridna :)

Mojca pravi ...

kako luštna čb melodija :)