nedelja, 9. januar 2011

Nadaljujem z modro

Vendar tokrat ne s šivanjem, ampak po res dolgem času z nakitkanjem. Seveda je za vsem malce nerodna zgodba.


Verjetno vas večina pozna zgodbo z vabili na Facebooku. Je že tako, da brez motivacije ni vidnih oziroma hitrih rezultatov, zato se nas je kar nekaj odločilo spodbuditi pridruževanje našim ''fan stranem'' z nagradicami za poslana povabila. Sama sem bila navdušena nad rastočim številom privržencev in v tem navdušenju sem obljubila nagradico po prosti izbiri. No, zapletlo se je potem, ko si je izžrebanka zaželela nakit po naročilu. Jaz resno fimala nisem že od junija, kupček naročil pa me je priganjal k šivanju. In minevali so tedni, potem že mesec, dva ... Moja slaba vest me je ves čas glodala, kadarkoli sem pogledala v kotiček z opremo za fimanje, mi je bilo hudo. Ampak k delu se nisem spravila. Do četrtka, ko me je sporočilo s kančkom razočaranja spodbodlo k temu, da se končno lotim obljubljenega. Uspelo mi je in tudi Špela je potolažena. Iskrenost je še vedno zmagovalna formula in vesela sem, da sva uspeli rešiti najin problemček.

No, ravno zaradi tega sem že pred meseci ustvarila album ''Na zalogi'' in ob morebitnih nagradnih igrah bodo izdelki lahko izbrani le iz njega.

Špela bo dobila bakren kompletek, vendar pa sem še pred njenim sestavila enega v oceanski modrini. Za mojo Barbaro, mesec dni po njenem rojstnem dnevu. Zakaj čas leti s takšno hitrostjo?


Ogrlico sem zapakirala v mini škatlico. Uhančki so na naslednji fotografiji. Ker je bilo plahtice še dovolj, je nastal še en obesek, ta je pa še prost ;)

8 komentarjev:

Goga pravi ...

Wau, krasno, čeprav modra ni ravno moja naj barva mi je pa tale kompletek fantastičen-

Helena pravi ...

Komplet je naravnost čudovit.
Tista ideja z albumom na zalogo, je dobra.

Vladuška pravi ...

Zelo lepo in res je ta barva fantastična. Škoda, da nas čas tako priganja in ne uspemo narediti vsega.

Tiara pravi ...

Modra barva mi je zelo všeč in nakit tudi. Včasih nas je res treba malo priganjat, da se lotimo pe lesa drugega.

katarina pravi ...

No da še tule pohvalim tvoj kompletek. zelo mi je všeč.

Tanja E. pravi ...

Zelo lepa barva in izdelek v celoti! LP

Alenka pravi ...

Zelo lepa modrina!!!!!!

Mateja pravi ...

Čudovita je !!