sreda, 19. januar 2011

Sveže pleskano

Uf, kaj me je včeraj pičilo, ne vem, ampak zvečer sem prepleskala pisano ozadje mojega bloga, zbrisala krokarja z naslovnice in se odločila za novo, enostavno podobo. Saj sem vmes malo prebrskala razna ''free'' ozadja, pa pisane vzorčke, vendar sem se na koncu odločila, da je blog v prvi vrsti namenjen predstavitvi mojega ustvarjanja, torej naj bo v ospredju to in ne raznorazni bleščeči dodatki. Danes sem še sestavila mini kolaž fotografij in to je to :)

Pokažem vam še kompletek nakita, staro dobro klasiko. Po pisani mavrici deluje skoraj preveč umirjeno. Ampak, si morete misliti, da je bil v resnici najprej mišljen kot osnova za mavrični izziv? Samo še krogci mavrične klobasice manjkajo gor. Uh, dolgčas, še dobro, da sem si v procesu ustvarjanja premislila, in zaplula v malo bolj drzne vode. Vseeno sem ga včeraj dokončala, le vtisnjene vijugice sem popatinirala s srebrno barvo.


Dolgujem vam še zahvalo za vse vaše krasne komentarje pod prejšnjo objavo. Vesela sem, da mi je uspelo takšno presenečenje. Bom imela v mislih, da še kdaj ustvarim kaj takšnega, kar se od mene ne bi pričakovalo :) Itak pa ne bi bilo tega, če ne bi bilo Klavdijinega izziva. Hvala Klavdija!

10 komentarjev:

Helena pravi ...

Lepe vijugice na črni podlagi. Všeč so mi ti kosi nakita. Lepo jih nosi. Ali pa tisti, ki jih bo dobil.
Hm, ozadje bloga. Odvisno kakšen tip si :) Meni je všeč menjavanje "preoblekc". Čeprav nimam rada preveč kričečih, vpadljivih ... Včasih že z ozadjem bloga pokažem kakšna sem, kaj me zanima ...

Neža pravi ...

Helena, saj meni so tudi všeč pisani blogi, jih rada pogledam. Problem je, ko hočem pri sebi kaj zamenjat, moram potem menjat še barve črk, pa obrobe, pa širino pa .... uf, ni več to zame. Zdaj imam za nekaj časa mir :)

Athena125 pravi ...

Ja, mir, dokler te spet kakšna mavrica ne skuha...

Je pa lep, tako oskubljeno minimalističen... In glavno, da imaš princeso v glavi od bloga, drugače ne bi bil pol toliko fleten... ;-P

Urška Sem pravi ...

Hejla, meni je nova podoba všeč :-) Zelo všeč.

valentina pravi ...

Luštna nova izložba je nastala.

Vijugice pa so fantastične,ravno tako kot mavrica eno objavo nižje.

lp

Helena pravi ...

Neža, saj meni je tudi všeč tvoja nova podoba! Da ne boš mislila, da ne :) Včasih prav paše oblečt kaj belega. Pa saj je zunaj še zima, tako si v stilu :)
Lepo bodi in pridno ustvarjaj!

Mare pravi ...

meni se sviđa novi izgleg bloga:))....uvijek mi je ljepše kad su blogovi jednostavi i svijetli s dovoljno čitljivim slovima.....iskreno neki pretjeruju u "kinđurenju" bloga....možda sam i ja među njima?:((....
nakit je po mom ukusu,jednostavo a efektno:)...
pusa:))...
M...

katarina pravi ...

Uuuu, črn kompletek! Tudi ta spedenan do konca.Šeeeee :)

Mojca pravi ...

čisto prav imaš - naj zaživijo in zasijejo izdelki - raje, kot ozadje:)

super kompletek si naredila. sam un spodaj... un pa seka!

Maja pravi ...

Neža, zelo mi je všeč stilska preobrazba tvojega bloga. Super! Kompletek je pa tudi zelo simpatičen. Stara dobra klasika je zakon! :)