sobota, 8. januar 2011

Nežna modrina


Še vedno so tu mini torbice. Zadnje čase mi zelo težko uspe, da bi ustvarjala kaj drugega. Na zalogi nimam niti ene voščilnice, bo treba kakšno padalsko akcijo izvesti, samo ne vem, kdaj.


Pred prazniki sem v trgovini našla blagec, podoben črtastemu, ki mi ga je že zmanjkalo. Pa vem, da so bile dekletom te nežne marjetice všeč. No, tokrat je osnova karirasta in nastal je kompletek mini in midi toaletke. Poigrala sem se še s pikastim trakcem in obe različici sta mi všeč.


Ker sem zadnje čase vse delala v naglici, sem tudi fotografirala bolj brzinsko. Tokrat sem si vzela malce več časa, pa še jutranji sonček je pomagal pri odločitvi, da spet pofotkam nekaj podrobnosti.


6 komentarjev:

Helena pravi ...

Torbici sta leeepii! Všeč mi je barva in vzorček.

Vladuška pravi ...

iii kako cart in nežne so. Zelo zelo lepe.

Dijana pravi ...

Redno občudujem tvoje toaletke ter takšne in drugačne torbice. Ne vem, katera je lepša, sigurno pa bi jih posvojila za eno veliko vrečo. Mislim, da se ti oglasim na mail za kakšno naročilo :)

Alenka pravi ...

Prav lepe so!!!Res lepo blago, pa zašiješ in skombiniraš jih super!!

Urška Sem pravi ...

K zadnim lanskim toaletkam sem imela namen napisati: "Save the Best for Last". Nisem, ne vem točno zakaj ne. Najbrž zato, ker zdaj vidim, da so letošnje še lepše :-)

Simona pravi ...

Vedno jih občudujem Res super kombinacije blaga izbiraš.